Autofolije | Auto folije / Car Wrap
Siniša Basta najkvalitetnije autofolije, zaštita boje i zatamnjivanje stakala u BiH! | Best Car Wrap, Paint Protection, Window Tinting in Bosnia !
Sinisa, Basta, Autofolije, Zatamnjivanje,Stakala, Zaštita,Boje, Auto, carwrap, paint, protection, window, tinting
15403
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15403,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Auto Folije / Car Wrapp

Auto folije ili farbanje auta

Prednost auto folije nije nužno cena. Glavni zadatak je pružiti privremenu promenu boje. Prvobitna ideja za auto folije bila je da se na vozilima postavi reklamni sadržaj i mogućnost da ih se ponovo ukloni. Kasnije, vozila taksija i drugih kompanija, koja bi trebala biti ujednačena u boji, potpuno su omotana folijom kako bi se izbjegao trošak posebnih boja.

 

Sada sve više i više korisnika u privatnom sektoru se interesuje za potpunu obradu boje auta. Bilo to preko željene individualne boje ili efektivnog dizajna. Pored širokog asortimana boja i opsežnih mogućnosti varijacije, folija je takođe kao druga koža za školjku vozila, koja štiti prvobitnu boju od svakodnevnih tragova, blagih ogrebotina i oštećenja od kamenja. Što znači da se održava vrednost vozila. Posebno za ekskluzivne modele vozila ovo je zanimljiv aspekt, pošto novo farbanje (čak i ako je ekstravagantna boja) povlači za sobom i značajan gubitak vrednosti.

 

Najbolji slučaj je kupovina novog automobila u crnoj  i omotavanje u željenu boju. Ovako se štedi dodatni trošak za posebne narudžbine u boji, štiti originalna boja a auto folija prilikom preprodaje se može ukloniti i originalna boja sija kao prvi dan. Briga i čišćenje folije je slična kao sa običnom farbom – otporna je na pranje i sa pravilnim proizvodima može se i polirati.

 

Ako želite da saznate više o autofolijama ili želite da dobijete okvirnu cijenu za vaš automobil, slobodno nas kontaktirajte.